TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.carolbeer.ro, numit in continuare www.carolbeer.ro, este proprietatea SC CAROL BREWERY SRL, fima cu sediul in Buftea, Judet Ilfov, Str. 23 august nr. 75, Imobil nr. 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/331/07.02.2017, Cod Unic de Inregistrare RO 36995046, numita in continuare CAROL BEER.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

SC CAROL BREWERY SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC CAROL BREWERY SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul www.carolbeer.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC CAROL BREWERY SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – www.carolbeer.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC CAROL BREWERY  SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 • Dreptul de autor al SC CAROL BREWERY SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continutul site-ului www.carolbeer.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC CAROL BREWERY SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC CAROL BREWERY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.carolbeer.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@carolbeer.ro.

 • Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.carolbeer.ro Politica de preturi

SC CAROL BREWERY SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.carolbeer.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC CAROL BREWERY SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC CAROL BREWERY  SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC CAROL BREWERY  SRL.

SC CAROL BREWERY  SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 • Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.carolbeer.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

 •  in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de www.euplatesc.ro
 • ramburs – plata cash la livrare

De ce este sigura plata online

– ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar SC CAROL BREWERY SRL nu va avea acces la niciun fel de date personale;

– plata online este sigura deoarece euplatesc.ro asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat.

 • Livrarea produselor

SC CAROL BREWERY SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul curierului.

 • Costuri de transport:

Comanda minima: 100lei.

Taxa unica de transport: 25 lei la comanda < 200 lei.

Transport gratuit peste 200 lei.

Livrare in Bucuresti/Ilfov

Livrarea se face cu forte proprii sau curierat, Sameday, DPD sau JHC Courier. Produsele se vor livra 2 zile pe saptamana, marti si vineri, in situatia in care comenzile vor fi receptionate si confirmate pana luni, respectiv joi ora 18:00.

Livrare in restul tarii

Livrarea se face cu Sameday, DPD sau JHC Courier. Comenzile vor fi procesate de luni pana vineri, de la 09:00 la 18:00. Produsele se vor livra in 1-4 zile din momentul confirmarii comenzii.

IMPORTANT: Comenzilor din afara ariei de acoperire a companiei de curierat, Sameday, DPD sau JHC Courier, li se mai percepe o taxa de transport suplimentara intre 15 si 50 RON (in functie de numarul de km suplimentari).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „NOTE COMANDA” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC CAROL BREWERY SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CAROL BREWERY  SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 • Promotii si concursuri

SC CAROL BREWERY SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 • Garantia produselor

Perioada de valabilitate si conditiile de pastrare ale produselor sunt inscrise pe ambalaj. SC CAROL BREWERY  SRL nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.

 • Politica de retur

Produsele comandate pe www.carolbeer.ro nu sunt returnabile. Continutul coletului se verifica in prezenta livratorului (curierului) in momentul predarii acestuia.

 • Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.carolbeer.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.carolbeer.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC  CAROL BREWERY  SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC CAROL BREWERY   SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC CAROL BREWERY SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 • Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.carolbeer.ro este gazduit si administrat de firma terta SC BEFORE AND AFTER EVOLUTION SRL.

SC CAROL BREWERY   SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate.

SC CAROL BREWERY SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.carolbeer.ro. SC CAROL BREWERY  SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.carolbeer.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 • Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.carolbeer.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. SC CAROL BREWERY SRL nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC CAROL BREWERY  SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.carolbeer.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.carolbeer.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC CAROL BREWERY   SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 • Politica de confidentialitate

SC CAROL BREWERY  SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC CAROL BREWERY SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.carolbeer.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@carolbeer.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 se limiteaza obligatia notificarii operatiunilor de prelucrare a datelor personale la o serie de situatii specifice. Categoriile de date personale prelucrate de catre S.C. CAROL BREWERY SRL sunt: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), telefon.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. CAROL BREWERY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.carolbeer.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, gestiune economico-financiara.

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (”Regulamentul”) si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, S.C. CAROL BREWERY SRL are obligatia de a prelucra date cu caracter personal in conformitate cu principiile de prelucrare si in conditii de securitate tehnica si numai pentru scopurile specificate mai jos.

Principii de prelucrare

Principiile urmate de www.carolbeer.ro pentru protectia utilizatorilor Site-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

 • Colectarea datelor cu caracter personal se face numai in scopurile specificate, clare si legitime si acestea nu sunt prelucrate in alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
 • Datele cu caracter personal trebuie sa fie adecvate, relevante si neexcesive in raport cu scopul pentru care sunt colectate si/sau prelucrate ulterior.
 • Datele cu caracter personal trebuie sa fie exacte si daca este necesar sa fie actualizate sau sterse in conformitate cu cererile dumneavoastra. Vom lua toate masurile rezonabile pentru stergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, avand in vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate in continuare.
 • Datele dumneavoastra cu caracter personal nu se pastreaza mai mult timp decat este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
 • Datele cu caracter personal sunt prelucrate in conditii de securitate, si astfel se asigura un nivel de protectie impotriva accesului neautorizat sau ilegal, si de asemenea in fata pierderii, distrugerii sau deteriorarii acestora.
 • S.C. CAROL BREWERY  SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.carolbeer.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 • Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Carol Beer pastreaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului sau conform cerintelor Regulamentului.

Tipuri de date si scopuri de prelucrare

Principalele date cu caracter personal pe care le prelucram cu privire la utilizatorii Site-ului nostru se refera la:

 • date de identificare (nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, numere de telefon, adresa de e-mail etc.)
 • pentru persoane juridice: adresa de livrare si CUI – pentru intocmirea facturii fiscale

Datele personale sunt colectate de catre Carol Beer exclusiv in mod direct de la dumneavoastra si nu de la terti. De exemplu, datele sunt colectate atunci cand dumneavoastra va creati un cont de utilizator sau atunci cand plasati o comanda pe site.

Datele cu caracter personal cu privire la utilizatorii Site-ului vor fi prelucrate in conformitate cu Regulamentul si vor fi utilizate de catre Carol Beer in urmatoarele scopuri:

 • facturarea produselor si serviciilor comandate;
 • prelucrarea si expedierea comenzilor de produse, precum si prestarea serviciilor comandate;
 • informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon si prin mesaje transmise prin e-mail si SMS;
 • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la produse si servicii existente sau noi produse si servicii exclusiv ale S.C. CAROL BREWERY  SRL nu si ale partenerilor sai sau promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate doar de catre Carol Beer , nu si de partenerii sai, numai in masura in care dumneavoastra v-ati exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
 • preluarea si solutionarea de catre Carol Beer a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 • realizarea de rapoarte si analize cu privire la activitatea economica a S.C. CAROL BREWERY  SRL, cu scopul de a ajuta in managementul operational, precum si cu scopul de analiza gradul de performanta al activitatii economice a S.C. CAROL BREWERY  SRL;
 • arhivarea documentelor care se realizeaza cu privire la relatia dintre dumneavoastra si S.C. CAROL BREWERY  SRL;
 • solutionarea litigiilor, investigatiilor sau oricaror altor plangeri/petitii la care S.C. CAROL BREWERY SRL este parte.

De asemenea precizam ca S.C. CAROL BREWERY SRL foloseste uneori datele cu caracter personal pentru o serie de scopuri secundare (e.g., audit intern, extern, arhivare, etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale pentru care datele respective au fost initial colectate de catre Carol Beer.

S.C. CAROL BREWERY  SRL se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului, sa nu le comercializeze si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre Carol Beer (spre exemplu furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii de gestiune-economica, furnizorii de servicii de administrare a site-ului, furnizori de servicii de trimitere a newsletter-ului, etc.). Intr-o astfel de situatie, Carol Beer se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Principii de prelucrare

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului vor fi prelucrate intotdeauna avand la baza un obiectiv legal, dupa cum impune Regulamentul. Mai exact, prelucrarile efectuate de catre noi se intemeiaza pe urmatoarele principii:

 • consimtamantul explicit oferit de catre utilizatori, daca ne aflam in cazul in care ne-ati acordat acest consimtamant (e.g., in caz de marketing direct: transmiterea unui newsletter);
 • executarea unui contract la care utilizatorii sunt parte, (prelucrarea si expedierea comenzilor de produse plasate de catre dumneavoastra, furnizarea de servicii suport, notificari) sau pentru a face demersuri pre-contractuale la cererea utilizatorilor de incheiere a unui contract (e.g., prezentarea ofertelor noastre). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
 • daca este cazul, o obligatie legala aflata in sarcina S.C. CAROL BREWERY  SRL (e.g., obligatii de raportare catre autoritati). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
 • obiectivul legitim al S.C. CAROL BREWERY SRL legat de administrarea companiei (de exemplu: centralizarea operatiunilor si mentinerea unei baze de date interne, analizarea unor idei de eficientizare a modului in care este operata activitatea economica a S.C. CAROL BREWERY SRL, efectuarea unor analize statistice cu privire la portofoliul de utilizatori).

Colaboratori terti

Pentru a putea furniza catre dumneavoastra produsele si serviciile prezentate pe Site, colaboram cu mai multi parteneri terti si transmitem catre acestia datele dumneavoastra personale:

  • S.C. Dynamic Parcel Distribution S.A (DPD Romania): furnizor de servicii de curierat;
  • S.C. Delivery Solutions S.A. ( SAMEDAY Romania): Furnizor de servicii de curierat;
  • S.C.Joker House Club S.R.L. ( JHC Courier);
  • SC EUROPAYMENT SERVICES SRL (euplatesc.ro): furnizor de servicii de plata online.

Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre S.C. CAROL BREWERY SRL ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Perioada de stocare

In vederea realizarii scopurilor mai sus-mentionate, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate de catre S.C. CAROL BREWERY SRL pentru o perioada nedeterminata in cazul furnizarii de produse si servicii si pe perioada nedeterminata in cazul datelor cu caracter personal necesare transmiterii newsletter-ului.

Drepturile dumneavoastra, ale utilizatorului site-ului cu privire la datele cu caracter personal

Drepturile care pot fi exercitate, in mod individual sau cumulat, de catre dumneavoastra, cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:

 • Dreptul la stergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”) – puteti cere stergerea datelor dumneavoastra personale in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul retragerii consimtamantului sau in cazul in care se constata ca prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legala). Astfel puteti obtine din partea S.C. CAROL BREWERY SRL stergerea respectivelor date;
 • Dreptul de acces – puteti solicita confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre S.C. CAROL BREWERY SRL. In cazul in care sunt prelucrate puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitare dumneavoastra, S.C. CAROL BREWERY SRL va elibera si o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifata in functie de costurile efective suportate de S.C. CAROL BREWERY SRL;
 • Dreptul la rectificare – puteti obtine modificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informatii suplimentare,
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal – va puteti opune in orice moment prelucrarii sau a crearii de profiluri, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, aceasta prelucrare fiind efectuata pe baza interesului legitim al S.C. CAROL BREWERY SRL sau in exercitiul unui interes public sau al unei autorizari cu care este investita S.C. CAROL BREWERY SRL;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti obtine din partea S.C. CAROL BREWERY SRL restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care se contesta exactitatea respectivelor date pe perioada necesara pentru determinarea acestei inexactitati, sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, si nu doriti stergerea datelor, ci optati pentru restrictionarea acestora). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, datele nu vor mai fi prelucrate;
 • Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modul in care S.C. CAROL BREWERY SRL prelucreaza datele cu caracter personal. Plangerea va fi depusa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi datele cu caracter personal furnizate, intr-un format structurat si clar, care sa poata fi citit automat, si puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai pentru datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra catre S.C. CAROL BREWERY SRL, si numai daca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata prin mijloace automate, si are ca obiectiv legal fie executarea unui contract, fie consimtamantul dumneavoastra;
 • Dreptul de a va retrage consimtamantul – va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. CAROL BREWERY  SRL in orice moment, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Aceste drepturi pot fi exercitate de catre dumneavoastra fie individual, fie cumulat prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la sediul din Buftea, Judet Ilfov, Str. 23 august nr. 75, Imobil nr. 6S, SC. CAROL BREWERY  SRL din  sau prin E-mail: office@carolbeer.ro

Revizuiri ale Politicii de Confidentialitate

S.C. CAROL BREWERY SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceasta Politica de Confidentialitate, in orice moment. Informatiile suplimentare vor fi incluse intr-un document actualizat.

De aceea, atunci cand accesati site-ul www.carolbeer.ro va rugam sa verificati sectiunea dedicata Protectiei datelor cu caracter personal deoarece este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

In cazul in care aveti intrebari in legatura cu informatiile prezentate pe aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@carolbeer.ro

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.carolbeer.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.carolbeer.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 • Date de identificare firma

S.C. CAROL BREWERY S.R.L.

Sediul: Buftea, Judet Ilfov, Str. 23 august nr. 75, Imobil nr. 6

Inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J23/331/07.02.2017, 

CUI:  RO 36995046