PLATA SI LIVRARE

Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.carolbeer.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

  • in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de www.euplatesc.ro
  • ramburs – plata cash la livrare

De ce este sigura plata online

– ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar SC CAROL BREWERY SRL nu va avea acces la niciun fel de date personale;

– plata online este sigura deoarece euplatesc.ro asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat.

Livrarea produselor

SC CAROL BREWERY SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.

Produsele comandate prin intermediul website-ului www.carolbeer.ro se livreaza pe tot teritoriul Romaniei.

Costuri de transport:

Comanda minima: 100lei.

Taxa unica de transport: 25 lei la comanda < 200 lei.

Transport gratuit peste 200 lei.

Livrare in Bucuresti/Ilfov

Livrarea se face cu forte proprii sau curierat, Sameday, DPD sau JHC Courier. Produsele se vor livra 2 zile pe saptamana, marti si vineri, in situatia in care comenzile vor fi receptionate si confirmate pana luni, respectiv joi ora 18:00.

Livrare in restul tarii

Livrarea se face cu Sameday, DPD sau JHC Courier. Comenzile vor fi procesate de luni pana vineri, de la 09:00 la 18:00. Produsele se vor livra in 1-4 zile din momentul confirmarii comenzii.

IMPORTANT: Comenzilor din afara ariei de acoperire a companiei de curierat, Sameday, DPD sau JHC Courier, li se mai percepe o taxa de transport suplimentara intre 15 si 50 RON (in functie de numarul de km suplimentari).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „NOTE COMANDA” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC CAROL BREWERY SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CAROL BREWERY  SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.