Despre noi

Carol Beer

Carol Beer a luat nastere in anul 2017, dar a devenit cunoscuta in anul centenar al Marii Uniri, fapt ce ne-a motivat sa valorificam istoria si sa contribuim la retinerea in memoria generatiei de astazi, a faptelor notorii pe care le-a marcat in fila istoriei romane Carol I, cel dintai Rege al Romaniei.
Ne-am propus sa unim cele 4 ingrediente in asa fel incat produsele Carol Beer sa manifeste calitatile regesti, de statornicie, viziune si demnitate.
Simbolul reprezentativ, care expune aceste calitati, este Leul, semn de suprematie si garant al gustului solemn.
Avem curajul de a produce o bere cu personalitate si disciplina de a o face cum se cuvine – in tihna, cu respect pentru amatori, cu responsabilitate pentru cunoscatori.

  • Bere Artizanala
  • Naturala
  • Nefiltrata
  • Nepasteurizata
  • 100% Romaneasca
    100% Romaneasca

Carol Beer este o bere artizanala de calitate superioara, un produs autentic 100% romanesc.

Sortimentele de bere Carol Beer ofera o experienta de gusturi si arome diverse. Toate produsele Carol Beer sunt imbuteliate manual, nefiltrate si nepasteurizate, iar procesul de fermentare si maturare are loc in mod natural. Creata dupa retete atent elaborate de berar, folosind ingrediente naturale, preponderent de provenienta romaneasca, Carol Beer este un produs cu personalitate, ce respecta istoria si traditia berii artizanale de altadata!

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Recomandam cu drag, suntem onorați de colaborarea plina de seriozitate din cadrul Ghidului micilor producători româniwww.gumroad.com/l/ghidulmicilorproducatoriromani 

Septimiu Moldovan

A brewery were they got more than one beer type right. Red Ale and IPA are really good. I recommend!

Andrei Vintila
Felicitări pentru calitatea produsului și pentru prezentarea oferită! Sunteți cu mult peste marile firme prezente în România! Va urez un cer senin pe drumul pe care ați ales să o luați! 🤗
Andrei Cornea
Ma bucur ca avem si producatori autohtoni de bere si nu importam chiar totul. Bere buna ...Recomand! Craft beer
Lucian Luca