by Carol Beer

3 ani de Carol Beer, 3 ani de provocari, de multa munca,  idei dar si de satisfactii. O varsta frageda si in acelasi timp promitatoare!

Nu ar fi fost nimic din toate acestea fara implicarea voastra, a celor ce ne-ati sustinut in acesti 3 ani… Si speram sa ne sustineti in continuare, chiar si in aceste vremuri complicate. Va multumim ca ati ales berea artizanala Carol si ca ne apreciati eforturile.

Chiar daca a fost un an greu,  noi suntem optimisti ca totul va fi bine. La ceas aniversar venim cu noi surpize adaptate vremurilor si cu motive de bucurie si voie buna. 

Pentru a fi mai aproape de voi, pe 30 noiembrie lansam magazinul online www.carolbeer.ro,  de unde poti comanda bere artizanala Carol, dupa pofta inimii.

Iar pentru ca este luna cadourilor si trebuie sa fim generosi mai mult ca oricand, trebuie sa stiti ca 10% din valoarea comenzilor plasate pe www.carolbeer.ro in luna decembrie se vor duce catre prietenii nostrii de la Bikers for Humanity, care sunt in proces de reabilitare a celor 5 centre de copii instutionalizati din Ramnicul Sarat, jud. Buzau.          

Fiecare prin intermediul site-ului www.carolbeer.ro, poate face o fapta buna in luna decembrie!

Surprizele insa nu se opresc aici:

  • Toti cei ce poarta numele de Carol, Nicolae, Nicoleta, Cristina, Cristian, Stefan sau Stefania, la orice comanda plasata pe site-ul www.carolbeer.ro in luna decembrie, vor primi CADOU o sticla de bere Carol Beer, la alegere!
  • Daca te grabesti si esti unul dintre primii 10 clienti care comanda pe www.carolbeer.ro, vei primi cate un Meet Me Pack cadou! 
  • Toti cei ce ne sustin initiativa si vor plasa comenzi pe www.carolbeer.ro, vor fi inscrisi automat la Tombola ”3 Ani de Carol Beer”, extragere ce va avea loc in data de 23.12.2020 la ora 10:00 si au sansa sa castige:

       Prima extragere: 1 x Family Pack

      A doua extragere: 1 x Friendly Pack

      Premiul cel mare: 2 x KEG 20l de Bere Carol, 1 x Hefeweizen si 1 x Pale Lager, de care sa te bucuri in compania celor dragi!

Iar daca nu detii o instalatie de draft, pentru a savura Draft la Tine Acasa, Carol Beer iti pune la dispozitie, absolut gratis, un bar dotat cu tot ce trebuie ca sa curga berea, si pe care il ai la dispozitie pana de Valentine’s Day.

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *